Συμμετείχα στη κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων με θέμα συζήτησης την επεξεργασία του σ/ν του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων: «Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, ειδικότερες ρυθμίσεις προμηθειών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και άλλες διατάξεις για την ανάπτυξη και τις υποδομές».

Το νομοσχέδιο έχει στόχο να βάλει τέλος στην πολυπλοκότητα και τη γραφειοκρατία πολλών δημοσίων διαδικασιών που κρατούν πίσω ένα μεγάλο αριθμό επενδυτικών έργων στη χώρα μας και παρεμποδίζουν την ανάπτυξη και να θεμελιώσει ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας αναδόχων και δημοσίου που θα συμβάλλει σε έργα που θα είναι πιο ποιοτικά και θα εκτελούνται σε συντομότερο χρόνο. Είναι ένα ακόμη νομοσχέδιο της Κυβέρνησης στην κατεύθυνση ενίσχυσης της εθνικής ανάπτυξης και της προσέλκυσης επενδύσεων.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #ΕπιτροπήΠαραγωγής #επενδύσεις #ΥπουργείοΑνάπτυξης #ΥπουργείοΆμυνας