Συμμετείχα στη διαδικτυακή επιμoρφωτική συνάντηση που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Π.Ε. Πέλλας σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας, στo πλαίσιo της παγκόσμιας ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού και στην οποία συμμετείχε και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

 
Έκανα μια εκτενή αναφορά στην καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης τον συντονισμό της οποία ανέλαβα το 2013, αναφέρθηκα στις στατιστικές των περιστατικών στη χώρα μας και στην μεγάλη και πολυετή προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας.
Επίσης, παρουσίασα το έργο της καμπάνιας, τα εργαλεία ενημέρωσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς και τα δύο 3D animation videos για μικρά παιδιά που αποτελούν χρήσιμα εργαλεία της ελληνικής καμπάνιας.
Τέλος, μίλησα για τους κανόνες αυτοπροστασίας των παιδιών και την ανάγκη ενημέρωσης των γονέων, ενώ έκανα ειδική αναφορά στο σχολικό εκφοβισμό και τη βία, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης του φαινομένου.