Με ιδιαίτερη τιμή αναλαμβάνω τα καθήκοντα της Υφυπουργού Τουρισμού.

🔹O ελληνικός τουρισμός είναι ο τομέας που, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, δεν έπαψε να δημιουργεί εθνικό πλούτο, θέσεις εργασίας και εισοδήματα.

🔹Επιδίωξή μας να αμβλύνουμε την εποχικότητα της τουριστικής περιόδου δηλαδή να επιτύχουμε τουριστική περίοδο 12 μηνών με ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, σε όλη την Ελλάδα και να έχουμε καλύτερη γεωγραφική κατανομή του εισοδήματος.

🔹Στόχος μας η ανάπτυξη των ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης, η επιμόρφωση και ο εμπλουτισμός των δεξιοτήτων των εργαζόμενων στον τουρισμό.

🔹Σκοπός της νέα τετραετίας είναι να πάμε τον ελληνικό τουρισμό, ακόμη πιο ψηλά, αξιοποιώντας τις μοναδικές ομορφιές αυτής της χώρας.

🔹Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να συνεργαστώ με την Υπουργό και φίλη Όλγα Κεφαλογιάννη για να κερδίσουμε το στοίχημα στον τουρισμό για το 2023 και για τις χρονιές που ακολουθούν.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία # ΥπουργείοΤουρισμού-MinistryofTourism @MinTourGR #ΌλγαΚεφαλογιάννη @olgakefalogianni

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας