Ομιλία στο κοινωνικό συνέδριο της ΝΔ για τις σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας

«Στόχος μας να αλλάξουμε την Ελλάδα αρχίζοντας από την ελληνική οικογένεια»
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Συνεδρίου της ΝΔ, ήμουν ομιλήτρια στην συζήτηση «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας» που συνδιοργανώθηκε από τη Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων και τη Γραμματεία Επιστημονικών φορέων.
Αναφέρθηκα στην ελληνική οικογένεια λέγοντας πως όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκε στο κέντρο της κρίσης, χαρακτηρίζοντάς την «στέρεο πυλώνα της πατρίδας μας». Έκανα λόγο για τα πέντε βασικά αγαθά, ασφάλεια, δουλειά, υγεία, παιδεία και μέλλον που λείπουν σήμερα από την Ελλάδα της αριστεράς παρά τις αντίθετες τις υποσχέσεις. Μίλησα για πόλεις που δεν είναι πλέον ασφαλείς να τις περπατάς, για οικογενειακές επιχειρήσεις που κλείνουν καθημερινά και χιλιάδες δουλειές που χάνονται, για υγεία που λειτουργεί μόνο χάρη στην αυτοθυσία κακοπληρωμένων γιατρών και νοσηλευτών, για παιδεία χωρίς όραμα και μέλλον, για εγκατάλειψη των τρίτεκνων και πολύτεκνων, για ατελείωτους φόρους που έχουν εξοντώσει τους πολίτες.
Τόνισα το νέο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας που όπως είπε είναι να βγάλει την Ελλάδα από την φτώχεια και την μετριότητα και για μια νέα Ελλάδα, με θέσεις δουλειάς, με αξιοπρέπεια στην υγεία, με ασφάλεια στις πόλεις και σύγχρονη παιδεία.