Ως συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ιλιού, μιλησα σε γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά για την πρόληψη του φαινομένου.

Μαζι μας η Κωνσταντίνα Κωστάκου, Ψυχολόγος της Υποδιεύθυνσης  Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας αναφερθηκε στην αντιμετώπιση των περιστατικών.
Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας» σε ηλεκτρονική μορφή.


#ElenaRapti #Ίλιον #thessaloniki #Βουλή #politician #politics #theunderwearrule #tomystikotisnikis #enastapente #against #abuse #kids #children  #campaign  #Hellas  #Greece #photooftheday  #igers #europe