Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής μέρας για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ανταποκριθηκα στην πρόσκληση του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και μιλησα σε μαθητές Δημοτικού για τον Κανόνα του Εσώρουχου, τη διαφορά άμεσα σε ένα καλό και ένα κακό άγγιγμα, ένα καλό και ένα κακό μυστικό!

Γιατί τα ενημερωμένα παιδιά είναι ασφαλή!!!
Θέλω να συγχαρώ την κυρία Γκροζουδη, Διευθύντρια του σχολείου, για την πρωτοβουλία της να ενημερώσει και να προστατεύσει τους μαθητές καθώς επίσης να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς για την ουσιαστική συμμετοχή τους στην αφύπνιση των παιδιών.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

 #ElenaRapti #ημέρα #aristotelio #thessaloniki #Βουλή #politician #politics #theunderwearrule #tomystikotisnikis #enastapente #abuse #children #Hellas #Greece #photooftheday #europe