Οι Ειδικές Μορφές Τουρισμού βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας και στη ΔΕΘ @tif_helexpo. Στο περίπτερο του ΕΟΤ @visit_greece και του Υπουργείου Τουρισμού @ministrypftourismgreece πραγματοποιήσαμε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του THESSALONIKI CONVENTION BUREAU (TCB) Πρόδρομο Μοναστηρίδη @prodromos_monastiridis , την Αντιπρόεδρο Ελένη Σωτηρίου @elenistrskg και τον managing director και Γ.Γ Περικλή Μαγουλά @perry_maggs, που εργάζονται με επιτυχία για τον Συνεδριακό Τουρισμό.

✔️Το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) @thessaloniki_cb είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενεργεί ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ διοργανωτών συνεδρίων και τοπικών παρόχων υπηρεσιών, συνεδριακών κέντρων, χώρων, ξενοδοχείων, PCO & DMC (Professional Conference Organizers & Destination Management Companies). Έχουν σκοπό της δραστηριότητας τους να καθιερώσουν τη Θεσσαλονίκη ως έναν εξαιρετικό προορισμό συναντήσεων και συνεδρίων, με στόχο την αύξηση της διεθνούς δικτύωσης, τη φιλοξενία άκρως επαγγελματικών εκδηλώσεων MICE, τη συμμετοχή στις σημαντικότερες εκδηλώσεις του συνεδριακού κλάδου παγκοσμίως.

✔️Ως Υφυπουργός Τουρισμού, αρμόδια για τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού, συζήτησα με τους εκπροσώπους του για τη σειρά των δράσεων και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για να προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη ως καταλληλότερο προορισμό.

✔️Η Ελλάδα, η Κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη με τον σωστό σχεδιασμό που πραγματοποιείται στο Υπουργείο Τουρισμού θα αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις και τις αλλαγές, αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τον Συνεδριακό Τουρισμό στο διεθνές περιβάλλον.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας