Με χαρά υποδέχθηκα στο Υπουργείο Τουρισμού τη βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σέβη Βολουδάκη.

📍Συζητήσαμε για τις δυνατότητες ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος των Χανίων, μέσω της ανάδειξης και αξιοποίησης των σημαντικών μνημείων πολιτισμού και των σημείων μοναδικού φυσικού κάλους της περιοχής, που ευνοούν την ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού.

📍Παρουσίασα στην κ. Βολουδάκη τα έργα του Εθνικού Σχεδίου Δράσης του Υπουργείου, που χρηματοδοτούνται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την βελτίωση και την αναμόρφωση των υποδομών των τουριστικών προορισμών.

📍Ως Συντονίστρια της Καμπάνιας «ΈΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, είχα την ευκαιρία να την ενημερώσω για τις δράσεις της Καμπάνιας που έχει ως στόχο την ενημέρωση των γονέων και των παιδιών αλλά και την εκπαίδευση όλων των επαγγελματιών όλων των υπηρεσιών που έρχονται σε επαφή με παιδιά για την πρόληψη, την αναγνώριση και την αντιμετώπιση του φαινομένου.

📍Ευχαριστώ την κ. Βολουδάκη για τη γόνιμη συνάντησή μας και την προθυμία της να συμβάλλει στη διάχυση της Καμπάνιας «1 στα 5», μέσω της διανομής του ενημερωτικού υλικού μας σε εκδηλώσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι στα Χανιά.

📍H συνεργασία μας με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών είναι ο θεμέλιος λίθος για την αποτελεσματική υλοποίηση των πολιτικών μας σε όλους τους τομείς.