Με το βλέμμα στραμμένο στις αλλαγές της Θεσσαλονίκης, που θα την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική σε παγκόσμιο επίπεδο και με έργα που θα την εδραιώσουν ως σημαντικό προορισμό διεθνών γεγονότων, συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα @k.zervas και συζητήσαμε όσα σχεδιάζει για το καινούριο πρόσωπο της πόλης.

🔺️Η συνάντησή μας έγινε λίγες ώρες πριν από την τεράστια διοργάνωση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη Θεσσαλονίκη @city.of.thessaloniki που προχωρά, πάει μπροστά και στέλνει το δικό της μήνυμα εξωστρέφειας.

🔺️Χιλιάδες άνθρωποι ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια , η πόλη κατακλύστηκε από λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού όλων των ηλικιών. Ένα αθλητικό γεγονός που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη τους, με θέαμα μαγευτικό στον παραλιακό δρόμο της Νέας Παραλίας που είχε μετατραπεί σε πίστα.

🔺️Το experience village που παρέμεινε ανοιχτό όλη τη μέρα ήταν μία πηγή ατελείωτης διασκέδασης και εκπλήξεων, με παιχνίδια, δραστηριότητες και τη μεταφορά μπροστά στα μάτια των θεατών όσων διαδραματίζονται στη Formula1 και τα μηχανοκίνητα σπορ.