Συμμετείχα στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσαν οι εκπρόσωποι των σωματείων επαγγελματιών παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης με προσκεκλημένους τους Βουλευτές Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, με θέμα το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές.

Είχα συναντηθεί με τους επαγγελματίες και παραγωγούς το προηγούμενο διάστημα για το θέμα του σχεδίου νόμου για τις λαϊκές αγορές, ωστόσο σήμερα ενημερώθηκα και συζήτησα κάποιες από τις διατάξεις του προς ψήφιση νόμου.
Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση των επαγγελματιών και παραγωγών των λαϊκών αγορών, για να δούμε μαζί τις διατάξεις του σχεδίου νόμου. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος που θα έχει ως σκοπό το τελικό κείμενο του νόμου να στηρίζει και να ενισχύει τους επαγγελματίες πωλητές και παραγωγούς που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της εθνικής οικονομίας, να δημιουργεί όφελος για τους χιλιάδες καταναλωτές που επιλέγουν τις λαϊκές αγορές και τέλος να ανταποκρίνεται στην αδιαμφισβήτητη ανάγκη να εκσυγχρονιστεί το πλαίσιο λειτουργίας των λαϊκών αγορών.
Από την πλευρά μου, διαβεβαίωσα τους εκπροσώπους των λαϊκών αγορών πως θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.