Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ @visitgreece και του Υπουργείου Τουρισμού @ministryoftourismgreece στο πλαίσιο της ΔΕΘ @tif_helexpo τη διοικήτρια της Τουριστικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης @hellenicpolice_official , Αικατερίνη Ματθαίου @katmat1981 , που εργάζεται άοκνα στη θέση ευθύνης της.

🔺Η ελληνική Τουριστική Αστυνομία αδιάκοπα και όλες τις εποχές του χρόνου προσφέρει πολύτιμο έργο, ως καθ’ υλην αρμόδια για την εφαρμογή της τουριστικής νομοθεσίας στα τουριστικά καταλύματα, στις επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγέλματα τουριστικού ενδιαφέροντος, καθώς και την παροχή πληροφοριών και εξυπηρετήσεων προς τους τουρίστες της χώρας μας.

🔺Συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και τους τρόπους που μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στον γενικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού μέσω της εμπειρίας τους και της δράσης τους.

🔺Προγραμματίζουμε σύντομα νεα συνάντηση εργασίας, ώστε να δουλέψουμε μαζί με αποτέλεσμα την ισχυροποίηση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας