Βρέθηκα εκεί που χτυπάει η καρδιά του Πειραιά, στο λιμάνι του, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για να εγκαινιάσουμε την καινοτόμα υπηρεσία για τους ταξιδιώτες, “In Town Check In”.

🔷️Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που παρέχει την υπηρεσία, επιτρέπει στους ταξιδιώτες και επισκέπτες να πραγματοποιούν “Check In” της πτήσης τους από το λιμάνι του Πειραιά και να παραδίδουν τις αποσκευές τους, ώστε να εξοικονομούν χρόνο και να συνεχίζουν με ευκολία το ταξίδι τους χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κάνοντας ακόμα και ενδιάμεσες στάσεις μέχρι το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Το κέντρο της Αθήνας γίνεται ελκυστικό, έχοντας λύσει το θέμα του βάρους των αποσκευών, αλλά και του χρόνου που μπορεί μέχρι σήμερα να μην επαρκούσε για επισκέψεις στην πόλη.

🔷️Ένα σύγχρονο εγχείρημα με αποτελεσματικό σύστημα υπηρεσιών και μεταφορών, που πραγματοποίησε η Spirit World, και προσθέτει αξία στο τουριστικό προϊόν της περιφέρειας της Αττικής αλλά και όλης της Ελλάδας.

🔷️Με καινοτομία και ανταγωνιστικότητα τολμάμε να ενισχύουμε τη βιωσιμότητα της οικονομίας μας και να ισχυροποιούμε τον Τουρισμό μας

#peiraias #transportation #airport #Athens #visitors #ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία # ΥπουργείοΤουρισμού-MinistryofTourism #visitgreece #ministry #gnto #tourism #greece @visitgreecegr @ministryoftourismgreece @MinTourGR @kyriakos_

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας