Ήμουν προσκεκλημένη ομιλήτρια στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Μίλησα για την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για την προστασία των παιδιών και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκα στη σημασία της σωστής ενημέρωσης των μικρών παιδιών, διότι οι δράστες στοχεύουν σε μικρές ηλικίες. Συγκεκριμένα, τόνισα ότι πρέπει να εξηγήσουμε στα παιδιά ότι το σώμα τους, τους ανήκει, λέγοντας τους ότι κανένας δε μπορεί να τα αγγίξει χωρίς την άδειά τους.
Επίσης, είναι σημαντικό τα παιδιά να γνωρίζουν ότι διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν φιλί ή χάδι, να μάθουν να λένε όχι αμέσως σε περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς, να αποφεύγουν καταστάσεις που απειλούν την ασφάλεια τους και να ενημερώνουν τον ενήλικα που εμπιστεύονται.