Επισκέφτηκα σήμερα το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Δημαρχείο και συζητήσαμε τη δυνατότητα αναβάθμισης της περιοχής της Καμάρας, την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου και την ανάδειξη του αρχαιολογικού άξονα από τη Ροτόντα και κατά μήκος του Γαλεριανού συγκροτήματος.

Ενημέρωσα τον κ. Ζέρβα για την υποβάθμιση της περιοχής από την εκδήλωση παραβατικών συμπεριφορών, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες. Μετέφερα τα αιτήματα των περίοικων για μια ασφαλή γειτονιά και τόνισα την ανάγκη να φωτιστεί καλύτερα η περιοχή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των πολιτών, να αναδειχθεί το μνημείο της Καμάρας και να αποτελέσει εκ νέου η περιοχή σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας.
Σημείωσα ότι τους τελευταίους μήνες, τόσο η συστηματική προσπάθεια του Δήμου, όσο και οι συχνές επιχειρήσεις της Αστυνομίας, οδήγησαν σε βελτίωση της κατάστασης στην περιοχή σε επίπεδο ασφάλειας, καθαριότητας και πρασίνου, αλλά χρειάζεται μια συνολική, συστηματική και συντονισμένη προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

#ElenaRapti #nd #politician #womenpolitics #Ζέρβας #δήμαρχος #thessaloniki #ενέργεια #περιβάλλον #Βουλή #ellinikokoinovoulio #politics #hellas #Greece #Θεσσαλονίκη