Ως εισηγήτρια του νομοσχεδίου: «Μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας, ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των λεσχών φιλάθλων, αθλητικός εθελοντισμός, πνευματικός αθλητισμός, ηλεκτρονικός αθλητισμός (e-sports), εργασιακός αθλητισμός, άλλες διατάξεις για τον εκσυγχρονισμό της αθλητικής νομοθεσίας και λοιπές διατάξεις», μίλησα στην Ολομέλεια της Βουλής στη διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του παραπάνω νομοσχεδίου.

Αναφέρθηκα στις διατάξεις του νέου νόμου που αφορούν στην αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, στη δημιουργία θεσμικού πλαισίου για τον αθλητικό εθελοντισμό και για τον πνευματικό, ηλεκτρονικό και εργασιακό αθλητισμό και στην στοχευμένη τροποποίηση διατάξεων του ν. 2725/1999 για τον αθλητισμό.
Tόνισα την χρησιμότητα των νέων διατάξεων και αναφέρθηκα στα άμεσα νομοθετικά αντανακλαστικά της κυβέρνησης στο θέμα της οπαδικής βίας.
Η κυβέρνηση, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, ανταποκρίθηκε στη θεσμική της ευθύνη να νομοθετήσει με αυστηρότητα το πλαίσιο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα εκατομμυρίων Ελλήνων. Με πολύ ελεγχόμενο πλέον πλαίσιο λειτουργίας των λεσχών φιλάθλων, με αυστηρές ποινές για τους δράστες, με μηδενική ανοχή στη βία. Παράλληλα θεσμοθετεί τον αθλητικό εθελοντισμό, δημιουργεί κανονιστικό πλαίσιο για τον πνευματικό, ηλεκτρονικό και εργασιακό αθλητισμό και εκσυγχρονίζει την αθλητική νομοθεσία. Ο νέος νόμος αποτελεί μια τομή που προωθεί τις ανάγκες του σύγχρονου αθλητισμού, αλλά και μια ηθική υποχρέωση να περάσουμε ένα μήνυμα αυστηρότητας απέναντι στην οπαδική βία.