ΡΟΔΟΣ – Κυβερνητικό κλιμάκιο για τις πρόσφατες πυρκαγιές

➡️Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με τον Πρωθυπουργό @kyriakos_ ένα μήνα μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στη νότια Ρόδο, σε σύσκεψη με τους φορείς του νησιού για τις δράσεις αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών. Στο πλαίσιο της σύσκεψης έγινε ενημέρωση για τις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί.

➡️Τη σύσκεψη συντόνισε ο Υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργώ @ioannisbratakos μαζί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου @ghatzimarkos και τον δήμαρχο Ρόδου @andonis_cambourakis και συμμετείχα ως Υφυπουργός Τουρισμού.

🔹️Στο Υπουργείο Τουρισμού λειτουργήσαμε με ταχύτητα και με προσαρμοστικό σχεδιασμό ώστε η Ρόδος, ως κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός, να επανακάμψει άμεσα. Τα νούμερα για την τουριστική κίνηση είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά , η Ρόδος επανεκκινήθηκε και βρήκε τους ρυθμούς της γρήγορα.

🔹 Εφαρμόζουμε συγκροτημένο πρόγραμμα πρωτοβουλιών για την προώθηση της Ρόδου στο εξωτερικό:

◽️Διοργάνωση ταξιδιών δημοσιογράφων, bloggers και διαμορφωτών κοινής γνώμης από το εξωτερικό στη Ρόδο

◽️Επανεκκίνηση απο ΕΟΤ των προγραμμάτων συνδιαφήμισης με τους μεγάλους tour operators και αεροπορικές.

◽️Ενίσχυση της προβολής της Ρόδου στις καμπάνιες συνδιαφήμισης και διαφήμισης που τρέχουν σε 18 χώρες του εξωτερικού απο τις υπηρεσίες του ΕΟΤ εξωτερικού.

◽️Σχέδιο μακροπρόθεσμης προβολής της Ρόδου σε βάθος χρόνου, με αξιολόγηση των στοιχείων που θα προκύψουν από την απόδοση των αγορών – στόχων με έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νησιού, αλλά και τις δράσεις βιωσιμότητας που θα καταστήσουν τον προορισμό ένα παράδειγμα για όλη τη Μεσόγειο.

🔹ΡΟΔΟΣ PASS – Εξαγγελία του Πρωθυπουργού
Στα τελικά στάδια της παραμετροποίησης του τρόπου που θα χορηγηθεί βρίσκεται η παροχή της μίας εβδομάδας δωρεάν διακοπών για να ολοκληρώσουν τις διακοπές τους στη Ρόδο όσοι αναγκάστηκαν να τις διακόψουν και το επιθυμούν. Η φόρμουλα του εργαλείου μελετάται με ακρίβεια, ώστε να είναι δίκαιη, και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους ξενοδόχους και τους tour oprerators, να στηριχθεί η οικονομία και η κοινωνία της Ρόδου.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας