Η συνάντηση μας με την Κατερίνα Τοπούζογλου @katerina_top, Ιδρύτρια του Ελληνικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού All For Blue @allforblueorg, και τον Απόστολο Μπέλλο, Διευθυντή Ελεύθερης Κατάδυσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υποβρύχιων Δραστηριοτήτων (CMAS) @cmasorg ήταν γεμάτη ενδιαφέρον και είχε το χρώμα των κρυστάλλινων νερών της Ελλάδας μας.

🔵 Με ενημέρωσαν για τους στόχους τους και μου παρουσίασαν τις προτάσεις τους για την προώθηση του Καταδυτικού Τουρισμού, την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και τη διατήρηση των θαλασσών της χώρας μας.

🔵 Η ατζέντα της συζήτησης περιλάμβανε προτάσεις για: α) την προώθηση της Ελεύθερης Κατάδυσης β) τη διοργάνωση Training Camp αλλά και αγώνων στην Ελλάδα, καθώς και τις πιθανές στρατηγικές προς όφελος της ανάπτυξης του καταδυτικού τουρισμού στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας παράλληλα πρακτικές διατήρησης και προστασίας του περιβάλλοντος.

🔵 Έμφαση δόθηκε από την Κατερίνα Τοπούζογλου στο σχέδιο των δράσεων για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και τους τρόπους ευαισθητοποίησης των πολιτών. Συζητήσαμε για τη δυνατότητα διοργάνωσης εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών, εργαστηρίων και ενεργειών για την προώθηση υπεύθυνων πρακτικών κατάδυσης καθως και για τη σημασία της συνύπαρξης με τη θαλάσσια ζωή.

🔵 Υπογραμμίστηκε η κοινή ευθύνη για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, ένα βασικό σημείο της βιώσιμης ανάπτυξης.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας