Συμμετείχα στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, με θέμα την ενημέρωση των μελών από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, σχετικά με την «Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο» και την κατάθεση προτάσεων για τη βελτίωση των συνθηκών του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική συζήτηση γύρω από τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου με αναλυτικές αναφορές στα προβλήματα, τις παθογένειες αλλά και την προοπτική του στο μέλλον. Η ανταλλαγή απόψεων είναι χρήσιμη και οι προτάσεις που ακούστηκαν για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ενδιαφέρουσες.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα μεγάλο κοινωνικό κίνημα με εκατομμύρια φιλάθλους στην Ελλάδα και είναι υποχρέωση όλων μας να εργαστούμε για να το δούμε να γίνεται καλύτερο και να φέρνει στη χώρα μεγάλες εθνικές και συλλογικές διακρίσεις.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #nd #ΝέαΔημοκρατία #Βουλή #ΥπουργείοΠολιτισμού #ΑυγενάκηςΛευτέρης #FIFA #UEFA #ποδόσφαιρο #επιτροπήμορφωτικών