Ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης χαιρέτησα τις εργασίες του προσυνεδρίου της Θεσσαλονίκης και καλωσόρισα, όλες και όλους, σε αυτή την δημοκρατική διαδικασία κατάθεσης πολιτικών ιδεών.

📍Η συζήτηση αφορούσε στην καθημερινότητα των πολιτών, την μείωση των φόρων και τις νέες δουλειές, τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας.
📍Η Θεσσαλονίκη έχει τις προϋποθέσεις την γεωγραφική θέση και τους ανθρώπους για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.
📍Τα τελευταία δύο χρόνια κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μία πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση και θέσαμε ως προτεραιότητα να στηρίξουμε τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
📍Κρατήσαμε όρθια την κοινωνία διοχετεύοντας στην οικονομία και την αγορά πάνω από 45 δις ευρώ.
📍Αλλά και στην περίοδο αβεβαιότητας που αναμένεται να ακολουθήσει λόγω της ενεργειακής κρίσης, με την ίδια ευθύνη και δυναμική κάνουμε προσπάθεια για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού.
📍Στηρίζοντας τα εισοδήματα με μέτρα και πολιτικές από την αύξηση του κατώτατου μισθού και τα έκτακτα επιδόματα ως τις παρεμβάσεις που αφορούν στα καύσιμα και τον πρωτογενή τομέα και είμαστε σε εγρήγορση για οποιοδήποτε άλλο μετρό χρειαστεί.
📍Είμαστε ανοιχτοί σε όλη την κοινωνία να δούμε ένα προς ένα αυτά που υποσχεθήκαμε και αυτά που κάνουμε πράξη.
📍Η συνέπεια στην υλοποίηση του κυβερνητικού μας προγράμματος είναι εντυπωσιακή.
📍Γιατί δεν θεωρήσαμε την κρίση ως μία ευκαιρία για να αθετήσουμε τις υποσχέσεις μας. Το αντίθετο!
📍Και τις προεκλογικές δεσμεύσεις τηρήσαμε και έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των κρίσεων πήραμε. Και συνεχίζουμε βάζοντας νέους στόχους!