Ο Πρωθυπουργός μίλησε για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση, στην Ολομέλεια της Βουλής

κατά τη συζήτηση της κοινής συνεδρίασης των Διαρκών Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Μορφωτικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

🔷 Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Πρωθυπουργό για την αμέριστη στήριξή του όλα τα χρόνια στον αγώνα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, για την πρωτοβουλία του να δρομολογήσει ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης, καθώς και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

🔷Απέναντι στον κύριο Πρωθυπουργό, στην Εθνική Αντιπροσωπεία, και κυρίως απέναντι στα παιδιά δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια αφοσίωση όπως έκανα μέχρι σήμερα.

🔷Μέσα από τη συμμετοχή μου σε ένα τόσο σπουδαίο εγχείρημα, γίνεται πραγματικότητα και το δικό μου όνειρο, το κοινό μας όνειρο, για έναν πιο προστατευμένο κόσμο για τα παιδιά.

🔷Τα παιδιά είναι το πολυτιμότερο κοινωνικό μας κεφάλαιο. Σήμερα κάνουμε ένα αποφασιστικό συλλογικό βήμα για να διασφαλίσουμε την προστασία τους.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #nd #ΝΔ @nkerameus @takistheodorikakos @kostis_hatzidakis @tsiaras_k @makisvoridis @thanosplevris@minculturegr @nmitarakis #adonis_georgiadis @vkikilias @pierrakakis @christosstaikouras