Η καμπάνια «1 στα 5» στο 2ο Φεστιβάλ Strong Me

🔸Η καμπάνια «1 στα 5» του Συμβουλίου της Ευρώπης, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ, φιλοξενήθηκε στο 2ο Φεστιβάλ Strong Me.

🔸Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με την πρόληψη και τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, εθελοντές της καμπάνιας διένειμαν το οπτικοακουστικό υλικό της.

🔸Το 2ο Φεστιβάλ Strong Me για την πρόληψη και καταπολέμηση τη έμφυλης βίας, πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

🔸Επιστήμονες, άνθρωποι του Πολιτισμού, των Τεχνών και του Αθλητισμού μαζί με εκπροσώπους 32 φορέων και συλλόγων από όλη την χώρα και την Κύπρο ένωσαν
τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους για να αφυπνίσουν και να κινητοποιήσουν το κοινό απέναντι στο ζήτημα της βίας κατά των γυναικών.

🔸Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Μαραθώνα της πανελλαδικής οργάνωσης «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» Εμμανουέλα Μομφεράτου Σολ, αναφέρθηκε στη δράση και τη σημασία της συμμετοχής στο STRONG ME.

🔸Τη Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ, εκπροσώπησε η Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή, η οποία παραβρέθηκε στην εισήγηση της Παναθηναϊκής Παράρτημα Μαραθώνα με θέμα «Ψυχική βία. Η αόρατη κακοποίηση» και απηύθυνε χαιρετισμό.

🔸Ευχαριστώ θερμά την Εμμανουέλα Μομφεράτου Σολ και την Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή για την στήριξή τους στον αγώνα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #oneinfivecampaign #tomistikotisnikis #underwearrule #kampaniaenastapente #councilofEurope #okanonastouesorouxou #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών # Νέα Δημοκρατία Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων # Εμμανουέλλα Μομφεράτου Σολ #strong me @maria_a_natsiou #olga pavlidou koutroubis #Μαρία Νάτσιου