Η Ελίζα Βόζεμπεργκ @vozemberg , είναι μια γυναίκα που σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα. Μαχόμενη δικηγόρος από το 1982 ξεκίνησε την πολιτική της διαδρομή το 2004 όταν και συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στην τελευταία τιμητική θέση. Το 2009 εκλέχθηκε βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ενώ από το 2014 μέχρι και σήμερα εκλέγεται ευρωβουλευτής και προσφέρει τις υπηρεσίες της προς όφελος της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

🔹Από την αρχή της πολιτικής μας πορείας έχουμε βρεθεί σε κοινούς αγώνες για την υλοποίηση του οράματος μας για την ισότητα των φύλων και την προστασία των γυναικών.

🔹Είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων (FEMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενώ όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε σε κρίσιμες επιτροπές (Τουρισμό, Ναυτιλία, Μεταφορές, Μετανάστευση, Διεθνές Έγκλημα, Κακοποίηση γυναικών) με πλούσια δράση από παρεμβάσεις, νομοθετικό έργο, δημόσιες εμφανίσεις, εκδηλώσεις, αρθρογραφία, εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα και τα συμφέροντα της, ενισχύοντας με την πολύπειρη παρουσία της, την ελληνική φωνή στα θεσμικά όργανα της ΕΕ.

🔹Και είμαι βέβαιη πως η Ελίζα Βόζεμπεργκ θα συνεχίσει να μάχεται με επιτυχία στο απαιτητικό αλλά γνώριμο για την ίδια περιβάλλον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τα επόμενα 5 χρόνια προς όφελος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας.

🔹Καλή επιτυχία Ελίζα!