Παραβρέθηκα στην εκδήλωση με θέμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» που συνδιοργανώθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και την Helexpo στο πλαίσιο του “Thessaloniki Helexpo Forum: Πολιτική, Οικονομία & Κοινωνία, Αναζητώντας την Ισορροπία” στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στηρίζοντας την προσπάθεια της κυβέρνησης να προωθήσει την επιτάχυνση της δικαιοσύνης μέσα από την τεχνολογία και τις νέες ψηφιακές της μορφές.

Επίσης συνόδευσα τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα κατά την επίσκεψή του στη Εθνική Σχολή Δικαστών. Ο Υπουργός αναφέρθηκε στην αναβάθμιση και ενίσχυση της σχολής μέσα από τον εμπλουτισμό του προγράμματος σπουδών, την ενίσχυση της διά βίου επιμόρφωσης των δικαστικών λειτουργών, τον σχεδόν διπλασιασμό των εισακτέων ως συνέχεια της επιλογής της κυβέρνησης να ενισχύσει με οργανικές θέσεις στο Δικαστικό Σώμα αλλά και την ίδρυση κατεύθυνσης ειρηνοδικών, τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στον τομέα της δικαστικής εκπαίδευσης τα τελευταία χρόνια.

#ElenaRapti #vouli #υπουργείοδικαιοσύνης #Ministryofjustice #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #Hellas #helexpo