Η συνάντησή που πραγματοποιησαμε με την άξια Δήμαρχο Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου @meropiydraiou , μαζί με την Πρόεδρο του Δ.Σ του Ε.Ο.Τ Άντζελα Γκερέκου @angela_gerekou , στο σημαντικό νησί της Ιόνιας Περιφέρειας, ήταν εποικοδομητική με αποτέλεσμα να δοθεί η δυνατότητα λύσης που χρειαζόταν.

✔️Στο πλαίσιο της επίλυσης και της οργάνωσης των θεμάτων που αφορούν την τουριστική εκπαίδευση, της οποίας είμαι αρμόδια, συζητήσαμε με τη Δήμαρχο για την Σχολή Ξεναγών Κέρκυρας και τη στέγασή της.

✔️Έχοντας λήξει η παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο Κέρκυρας στη σχολή , εξέθεσα στη Δήμαρχο την πρόταση μου και όλα όσα μελετούμε για τη Σχολή Ξεναγών Κέρκυρας.

✔️Με ορθολογισμό και διάθεση συνεργασίας, προσφέρθηκε να ανανεώσει την παραχώρηση του χώρου.

✔️Με πράξεις στηρίζουμε τη Σχολή Ξεναγών της Κέρκυρας που παραμένει ενεργή. Θελουμε τη λειτουργία της και ξεκινήσαμε το σχέδιό μας για την επίλυση των προβλημάτων της, ώστε να μπορεί να πάρει σύντομα ξανά εισακτέους.

✔️Ευχαριστώ τη Δήμαρχο Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου, που αφουγκράζεται και λειτουργεί υπέρ των σημαντικών θεμάτων που αποτελούν κομμάτι του στόχου μας, της βιώσιμης τουριστικής οικονομίας, της οποίας η εκπαίδευση, η κατάρτιση και η αναβάθμιση αποτελούν ένα από τα βασικότερα κομμάτια.

#τουριστικη_ εκπαιδευση #education #tourism #greece #corfu #mayor #Ionia #island #deputyminister #ElenaRapti #gnto @mintourgr

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας