Επισκέφθηκα το Γραφείο Πληροφοριών του Αερολιμένα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», του Υπουργείου Τουρισμού, στη Θεσσαλονίκη. Η αεικίνητη Περσεφόνη Τρίχα @pertri Προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία, με υποδέχθηκε και με ενημέρωσε ενδελεχώς για ζητήματα των αρμοδιοτήτων της.

🔹 Το αεροδρόμιο Μακεδονία καθόλη τη διάρκεια του έτους υποδέχεται τους ταξιδιώτες, που μετακινούνται αεροπορικώς, για διακοπές στις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας ή είναι διερχόμενοι τουρίστες, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη στο χρονικό διάστημα μεταξύ των πτήσεων τους.

🔹 Το Γραφείο Πληροφοριών επιτελεί πολύ σημαντικό έργο καθώς ο ταξιδιώτης έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί, δια ζώσης, για τους τουριστικούς προορισμούς και τα αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του, δίνοντας επιπλέον πληροφόρηση για θέματα που απασχολούν τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας.

🔹 Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον ο τουρίστας λαμβάνει μια πρώτη εικόνα για την ελληνική φιλοξενία καθώς οι εξειδικευμένοι και πολύγλωσσοι υπάλληλοι του Υπουργείου Τουρισμού προωθούν τον πολιτισμό και τις ομορφιές της περιοχής μας.