Εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη @kyriakos_ , παρευρέθηκα στην Κέρκυρα και χαιρέτισα το Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών που διοργάνωσε το Διεθνές Συμβούλιο Διοργανωτών Εκδηλώσεων Λαϊκού Πολιτισμού και Παραδοσιακών Τεχνών, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΙΝΙΩΝ Κέρκυρας.

🔹️Ως Υπουργείο Τουρισμού ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Προεδρία της Δημοκρατίας, την Unesco, την Περιφέρεια και τους Δήμους και παρείχαμε τη στήριξή μας στην αξιόλογη διεθνή ομάδα δημιουργικών ανθρώπων, φορέων και συλλόγων που συγκεντρώθηκαν στο νησί.

🔹️Με 450 χορευτές, μουσικούς και καλλιτέχνες από 16 χώρες, καθώς και ακαδημαϊκούς και ερευνητές, η Κέρκυρα γέμισε κουλτούρες, χρώματα, μουσικές, χορό και τέχνη από όλη τη Μεσόγειο, δίνοντας και το μήνυμα της σημαντικότητας των ειδικών μορφών Τουρισμού.

🔹️Η αδιάκοπη και στενή συνεργασία των λαών της Μεσογείου είναι η δημιουργική πλατφόρμα για τη βιωσιμότητα του τουρισμού μας με προέκταση τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η τοπική και η εθνική οικονομία.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας