Η συνάντησή μας στο Υπουργείο Τουρισμού με τον Κώστα Θωκταρίδη ήταν μία πραγματική εμπειρία στον κόσμο των καταδύσεων, με προέκταση τον καταδυτικό τουρισμό, μέσω των γνώσεών του και της πολύχρονης πορείας του.

🔺Με τον Έλληνα επαγγελματία δύτη, που έχει καταδυθεί στα μεγαλύτερα ναυάγια της Ελλάδας, κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ στις βαθιές καταδύσεις μεικτών αερίων εκπαιδευτή σπηλαιοκαταδύσεων και πραγματογνώμονα σε καταδυτικά και ναυτικά ατυχήματα συζητήσαμε για τους τρόπους που μπορούμε να αναπτύξουμε και να προάγουμε τον καταδυτικό τουρισμό στη χώρα μας, ένα κομμάτι που μπορεί να συμβάλλει στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών όλο τον χρόνο.

🔺Συζητήσαμε για το πλαίσιο νόμου που ισχύει σχετικά με τις καταδύσεις και τα καταδυτικά κέντρα που δραστηριοποιούνται στη χώρα και δώσαμε έμφαση στις κινήσεις και τις δράσεις που μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο ανάπτυξης και εισροής μεγαλύτερου αριθμού τουριστών που ταξιδεύουν αποκλειστικά στον κόσμο για να ζήσουν την καταδυτική εμπειρία.

🔺Οι προτάσεις του αποτελούν ένα βασικό πυλώνα για να δουλέψουμε με συνέπεια και συνέχεια και σε αυτή την ειδική μορφή τουρισμού που στη χώρα έχει και το κατάλληλο έδαφος για να αποκτήσει θεμέλια για το μέλλον και τη βιώσιμη οικονομία.

#dive #scubadiving #sea #blue #professional #diver #tourism #greece #government #deputyminister #ElenaRapti #ΥπουργείοΤουρισμού-MinistryofTourism #gnto @ministryoftourismgreece @MinTourGR @kostas_thoctarides

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας