Επισκέφθηκα το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», όπου συναντήθηκα με τον Ιατρό Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο, Συντονιστή Διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής και Μονάδας Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων του νοσοκομείου και την Ιατρό Αιματολόγο, Διευθύντρια ΕΣΥ, Ιωάννα Σακελλάρη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η στήριξη του εξαιρετικού έργου που γίνεται στην Κλινική και η ενίσχυση όλων των Μονάδων της. Στη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων δύο κύρια θέματα: – η ανάγκη πρόσληψης Νοσηλευτικού και Ιατρικού προσωπικού, που είναι απαραίτητο για την αύξηση της δυναμικότητας της κλινικής, η οποία χειρίζεται όλο και πιο αυξημένο αριθμό ασθενών. – η ανάγκη ανέγερσης στον ελεύθερο χώρο του νοσοκομείου ενός κτηρίου, ειδικά σχεδιασμένου για τη στέγαση της Κλινικής Μονάδας Γονιδιακών-Κυτταρικών Θεραπειών και των Εργαστηρίων της Αιματολογικής Κλινικής, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες νοσηλείας ασθενών με βαριά αιματολογικά νοσήματα από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες.
Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τη λειτουργική οργάνωση και τη διεθνή αναγνώριση της Κλινικής και να διαπιστώσω την εξαιρετική εικόνα των Μονάδων και το σημαντικό έργο της διεύθυνσης και του προσωπικού, ενώ δεσμεύτηκα να βοηθήσω από την πλευρά μου με κάθε τρόπο στην ενίσχυση αυτής της προσπάθειας.


#ElenaRapti #Παπανικολάου #αιματολογικήστοργή #κοινοβούλιο #politician #Greece #Thessaloniki #Βουλή #photooftheday #Hellas