Δέχτηκα στο Υπουργείο την κα Μαρία Ελένη Σούκουλη Βιδάλη, Βουλευτή Κορινθίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με την οποία συζητήσαμε τις δυνατότητες περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειάς της.

🔹 Η κ. Σούκουλη Βιδάλη, εξαίρετη γνώστρια των αναγκών του τόπου της, μου παρουσίασε τις ευκαιρίες που έχει η ορεινή Κορινθία να αναδείξει τουριστικά τον πλούτο της μέσω του ιαματικού, του ορεινού τουρισμού και του οινοτουρισμού.

🔹 Διατύπωσε την ανάγκη για μεγαλύτερο συντονισμό ενεργειών μεταξύ ιδιωτών, επαγγελματικών φορέων και Αυτοδιοίκησης και κατέθεσε προτάσεις για ολοκληρωμένη πολιτική τουριστικής διαχείρισης στον Νομό της.

🔹 Με τη σειρά μου της παρουσίασα τα εργαλεία που διαθέτει το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση φορέων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ώστε να ξεκινήσουν ή να αναβαθμιστούν τουριστικές υποδομές, και δεσμεύτηκα να συμμετέχω στην ενημέρωση όλων με συγκεκριμένες προτάσεις που θα αναδείξουν τις ειδικές μορφές τουρισμού στην Κορινθία και θα διαμορφώσουν ένα ανταγωνιστικό και συνάμα βιώσιμο τουριστικό προϊόν.