Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με το πρόγραμμα «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στην Ελλάδα, μίλησα στα στελέχη και το προσωπικό του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ) της Σαλαμίνας.

Εικόνα προφίλ του χρήστη rapti_elena_official
📍Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με το πρόγραμμα «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στην Ελλάδα, μίλησα στα στελέχη και το προσωπικό του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ) της Σαλαμίνας.

▪️Ο Κανόνας των Εσωρούχων δημιουργήθηκε για να βοηθήσει γονείς και κηδεμόνες να ξεκινήσουν τη συζήτησης με τα παιδιά τους.

▪️Tο 16% των παιδιών στην Ελλάδα και ένα στα πέντε παιδιά στην Ευρώπη πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης.

📍Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση, μια πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αφορά στην αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας κατά των ανηλίκων.

▪️Είναι ένα συλλογικό έργο 12 Υπουργείων υπό το συντονισμό της Προεδρίας της Κυβέρνησης.

▪️Ένα πολυσχιδές σχέδιο με 11 οριζόντιες πολιτικές και 80 επιμέρους δράσεις.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #photooftheday #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #oneinfivecampaign #tomistikotisnikis #underwearrule #kampaniaenastapente #councilofEurope #okanonastouesorouxou #i_peripeteia_tou_viktora #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #ΑρχηγείοΣτόλου #ΣυμβούλιοΤηςΕυρώπης #consiliumeuropa #ευρωπαϊκόσυμβούλιο