Στο 2o Διεθνές Συνέδριο που διοργανώθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τίτλο: «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών: Μένει Μυστικό. Ας γίνουμε η Φωνή τους» υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την υποστήριξη του International Society for the Prevention of Child Abuse & Neglect (ISPCAN), του National Center for Missing & Exploited Children (NCMEC) και του National Children’s Advocacy Center (NCAC).

📍Παρουσίασα το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση.

📍Με την πεποίθηση ότι τα ενημερωμένα παιδιά είναι ασφαλή, κοινωνία και πολιτεία ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την ασφάλεια των παιδιών μας.

📍Ευχαριστούμε “Το Χαμόγελο του Παιδιού” για το πολύτιμο έργο που προσφέρει στην προστασία των παιδιών καθώς και για τη στήριξη του στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών @hamogelo #xamogelotoupaidiou