Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Επιστημονική Συνάντηση 2022 που διοργάνωσε η Εθνική Αρχή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, με το προσωπικό των Μονάδων Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Τραπεζών Κρυοσυντήρησης και Κέντρων Γενετικής.

📍Θέματα συζήτησης:
• η λειτουργία των μονάδων Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής,
• τα αποτελέσματα εφαρμογής μεθόδων ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής,
• το νομικό πλαίσιο που διέπει τις Μ.Ι.Υ.Α. και Τραπεζών Κρυοσυντήρησης και
• η φροντίδα των υποβοηθούμενων προσώπων στην καθημερινή πράξη.

📍Ο ρόλος της Εθνικής Αρχής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής είναι πολύτιμος καθώς διασφαλίζει την υγεία των πολιτών και συνδράμει στο έργο των Μονάδων Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που λειτουργούν όπως ορίζει το ελληνικό και το ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο, ώστε οι γυναίκες και τα ζευγάρια, που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί, να λαμβάνουν υπηρεσίες ασφαλείς και αξιόπιστες.

📍Η Επιστημονική Συνάντηση 2022 διοργανώθηκε με πρωτουβουλία του Προέδρου της Εθνικής Αρχής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής κο Νικόλαου Βραχνή ο οποίος έχει συμβάλει ουσιαστικά στην δημιουργία του νόμου 4958/2022 που έφερε επαναστατικές αλλαγές στο πλαίσιο της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και ευεργετικές διατάξεις για τις γυναίκες κάθε ηλικίας που επιθυμούν την μητρότητα.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #Νίκος Βραχνής #υποβοηθούμενηαναπαραγωγή