Φιλοξενήθηκα στη ραδιοφωνική εκπομπή «Κακά Κορίτσια» με τη Μαρία Λεμονιά και την Έλενα Καραμίχαλου, στα Παραπολιτικά FM (90.1 FM) και μίλησα για το ζήτημα της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Εστίασα στις μικρές ηλικίες που στοχεύουν οι δράστες επενδύοντας στις χαμηλές αντιστάσεις του παιδιού. Αναφέρθηκα στον «Κανόνα του Εσώρουχου», δηλαδή στον κανόνα που διδάσκουμε στο παιδί να μη δέχεται ένα άγγιγμα στην περιοχή που καλύπτεται από το εσώρουχό του.
Έπειτα, μίλησα για τον συμβολισμό ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ, δηλαδή τη στατιστική που δείχνει πως ένα στα πέντε παιδιά είναι θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης και ότι μόνο 2 στα 100 παιδιά καταγγέλλουν την κακοποίησή τους στις αστυνομικές αρχές.
Στη συνέχεια, μίλησα για τον ρόλο των γονέων και για την ανάγκη να αναπτύξουν μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί τους, ώστε, εάν εκείνο βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, να τη σταματήσουν πριν αυτή εξελιχθεί. Οι γονείς μπορούν να εκπαιδεύσουν το παιδί να αναγνωρίζει τα καλά από τα κακά μυστικά, να ξεχωρίζει το καλό από το κακό άγγιγμα κάποιου τρίτου προσώπου και να διακρίνει το δώρο από τη δωροδοκία που υποκρύπτει αντάλλαγμα.
Αναφέρθηκα στις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και την αυστηροποίηση των ποινών, καθώς και στη δημιουργία Ειδικού Μητρώου για τους επαγγελματίες που έρχονται σε επαφή με παιδιά και εφήβους, δύο από τα πολλά μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Τέλος, έκανα ειδική αναφορά στη στήριξη της εταιρίας «ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας Α.Ε.» η οποία, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επέλεξε να συμβάλλει, μέσω διαδικτυακής καμπάνιας, στη διάδοση των μηνυμάτων για την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.